Efektivní léčivá síla

Efektivní léčivá síla

Regulační, stabilizační a ulevující účinky při pravidelném užívání

Rychlý účinek, obzvlášť na pokožce dětí

Vyživuje pokožku díky vysoce účinným přírodním a hydratačním látkám

Vhodný pro všechny typy pokožky a věkové skupiny

Bez umělých barviv a aromat, které se běžně nachází v komerčních přípravcích pro péči o pokožku

Bez steroidů, antibiotik, parabenů, PEG, dehtu, umělých pigmentů a aromat

Obsahuje mnoho přírodních funkčních látek

Bez známých či nahlášených nežádoucích vedlejších účinků či nepříznivých reakcí

Účinnost a bezpečnost otestovány v německé laboratoři Dermatest® Germany

Vyrobeno v Německu za přísných podmínek v souladu s nařízením EU č.1223/2009 o kosmetických přípravcích


RELIEVE, CORRECT, PROTECT

ZKLIDNIT,  NAPRAVIT,  CHRÁNIT

Normalizujte problematické a komplexní kožní problémy s balzámem Skinanim®


ser1

Naše receptury


Naše receptury a inovativní postupy byly vyvinuty týmem fytofarmaceutiků, holistických léčitelů, kosmetických laborantů a dermatologů v Německu. Jejich cílem bylo na plno využít účinků přírodních léčivých látek pomocí patentované technologie, a tak lidem ne jen pomáhat, ale měnit jejich životy k lepšímu.

 

 

ser2

Kožní onemocnění


Výrobky Skinanim® jsou ideální doplněk pro léčbu atopického ekzému, kontaktní dermatitidy, dyshidrotické dermatitidy, numulární dermatitidy, seboroické dermatitidy, dermatitidy ze stázy a lupénky 1. a 2. typu.

ser3

Bezpečný k použití


Naše výrobky byly testovány na bezpečnost, kvalitu a účinnost a certifikovány společností Dr. Straetmans® GmbH, společností Dermatest GmbH® a německým úřadem pro kontrolu léčiv.

Přípravky Skinanim® jsou vyráběny v Německu pod přísným právním dohledem, jsou řádně zapsané v Oznamovacím portálu pro kosmetické přípravky v Bruselu a jsou v souladu s nařízením EU č.1223/2009 o kosmetických přípravcích.

 
 

ser4

Složení


Do naší receptury používáme pouze přísady té nejvyšší kvality. Pro podrobné informace o všech přísadách ve složení balzámu Skinanim® klikněte níže v seznamu na jednotlivé složky.


Složení

Linka

Denní balzám

Noční balzám

Vazelína

Tato hydratující a léčivá mast je vhodná pro suchou pokožku a zároveň efektivně pomáhá chránit ochrannou vrstvu kůže. Její účinnost při urychlení hojivých procesů je založena na okluzivním efektu: zabraňuje pronikání choroboplodných zárodků do pokožky a současně udržuje pokožku pružnou. Pokud je vazelína používána správně, zabraňuje odpařování vlastní vlhkosti jen natolik, aby pokožce pomohla regenerovat a přitom ji neucpávala. 

Německý kosmetický regulační orgán IKW a Spolkový institut pro hodnocení rizik BfR zveřejnily prohlášení o nezávadnosti používání vazelíny farmaceutické čistoty a označily tento produkt za bezpečný.

Pokud se při používání vazelíny obáváte transepidermální ztráty vody (TEWL), můžete se o její bezpečnosti přesvědčit také v této švýcarské studii.

Můžeme také zaručit, že plně dodržujeme nařízení EU o kosmetických přípravcích 1223/2009.

Vazelína

Tato hydratující a léčivá mast je vhodná pro suchou pokožku a zároveň efektivně pomáhá chránit ochrannou vrstvu kůže. Její účinnost při urychlení hojivých procesů je založena na okluzivním efektu: zabraňuje pronikání choroboplodných zárodků do pokožky a současně udržuje pokožku pružnou. Pokud je vazelína používána správně, zabraňuje odpařování vlastní vlhkosti jen natolik, aby pokožce pomohla regenerovat a přitom ji neucpávala. 

Německý kosmetický regulační orgán IKW a Spolkový institut pro hodnocení rizik BfR zveřejnily prohlášení o nezávadnosti používání vazelíny farmaceutické čistoty a označily tento produkt za bezpečný.

Pokud se při používání vazelíny obáváte transepidermální ztráty vody (TEWL), můžete se o její bezpečnosti přesvědčit také v této švýcarské studii.

Můžeme také zaručit, že plně dodržujeme nařízení EU o kosmetických přípravcích 1223/2009.

Propanediol

Propanediol je 100% přírodní organická náhrada za dříve používané změkčovadlo PropyleneGlycol. Jednoduše řečeno je to látka, která pomáhá udržet vlhkost.

V medicíně se propanediol kromě mastí používá také v kapkách pro oči, uši a nos a ke kloktání, jakož i v tabletách nebo injekčních roztocích.

Z těchto vlastností těží kosmetický průmysl, protože může snadno splnit vysoká očekávání jeho spotřebitelů. Používá se v pleťových krémech a tělových vodách, které se díky němu rychle vstřebávají a nechají pokožku pružnou. Propanediol lze velmi dobře zpracovat a vytvářet tak vysoce kvalitní výrobky.

Sójový olej

Tento olej se získává ze sójových bobů buď extrakcí nebo lisováním. Skládá se z triglyceridů olejových, linolových a nasycených kyselin. Vysoký obsah lecitinu způsobuje vynikající „zvlhčení pokožky", protože sójový olej emulguje vodu a váže ji v rohovité vrstvě kůže.

Caprylic/Capric Triglyceride

Caprylic / CapricTriglyceride je olejovitá tekutina vyráběná z kokosového oleje a glycerinu. Kokosový olej je skvělý pro hydrataci a zjemnění pokožky bez nežádoucích vedlejších efektů. Zpomaluje ztrátu vody kůží tím, že vytváří jemnou ochrannou vrstvu na povrchu kůže. Je také označován jako "čistý olej". Velká výhoda: má velmi příjemnou texturu a na omak není vůbec mastný. Je velmi dobře snášen kůží a rychle se vstřebává. 

Používá se také pro úpravu hustoty tekutin. Je stabilní, rozpustný, bezbarvý a bez vůně. Můžete si dokonce koupit jako doplněk stravy.

Capyrylyl Glycol

Zvlhčovadlo a kožní kondicionér, který kosmetickým výrobkům dodává hydrataci, měkkost a vlhkost. Slouží také jako stabilizátor a zvyšuje antimikrobiální účinky dalších konzervantů. Díky své multifunkčnosti (zvlhčující a antimikrobiální) se používá v řadě výrobků pro péči o tělo.

Glyceryl stearát

Glyceryl stearát je čistě kosmeticky používaný neiontový emulgátor na bázi rostlin a vytváří optimálně příjemné emulze s lehce vlhkým pocitem na pokožce. Glyceryl stearát slouží jako lubrikant na povrchu pokožky, což jí dodává měkkost a hebkost. Pomáhá také zabraňovat odpařování vody z pokožky.

Glyceryl stearát se v kosmetice a v péči o pokožku hojně používá v pleťových mlékách, krémech, pudrech, přípravcích na čištění pokožky, makeupech, kondicionérech, ústních vodách a opalovacích krémech. 

Glycerin

Je bezbarvá, nezapáchající viskózní kapalina, která se běžně používá ve farmaceutickém průmyslu. Používá se převážně k zjemnění, lubrikaci a jako zvlhčovadlo. Prokázal se být velmi efektivní v léčbě lupénky.

Cetylalkohol

Mastný alkohol, který slouží jako zvláčňující látka, emulgátor, zahušťovadlo a jako nosič pro další přísady. Lze ho získat přírodním způsobem jako například z kokosu nebo ho lze vyrobit laboratorně. Není dráždivý a je jiný než denaturovaný alkohol nebo ethanol.

Obecně se považuje za dobře tolerovanou, vyhlazující a nemastnou složku. Používá se především v emulzích a ve výrobcích pro péči o vlasy.

Tokoferol acetát

Tokoferol acetát, neboli vitamín E acetát, je běžný vitamínový doplněk. Jedná se o ester kyseliny octové a tokoferolu (vitamín E). Běžně se používá v dermatologických výrobcích jako například v krémech na pokožku. Tokoferol acetát není oxidovaný a dokáže proniknout skrz pokožku až k živým buňkám, kde se přibližně 5 % přemění na volný tokoferol, který má příznivé antioxidační účinky.

Guajazulen

Guajazulen je organická sloučenina, která se díky uklidňujícím, protizánětlivým a antibakteriálním vlastnostem široce používá jako užitečná složka pro zmírnění řady podráždění a problémů s pokožkou.

Jeho jméno je odvozené od španělského slovíčka pro „modrou". Získává se destilací heřmánku, vratiče, rmence sličného a řebříčku obecného. Výsledný olej se často nachází ve výrobcích s lokální aplikací jako například v přípravcích na péči o pokožku nebo v kosmetice. Má se také za to, že guajazulen napomáhá regeneraci buněk.

Prášek z listové šťávy Aloe Barbadensis (Aloe Vera)

Častá přísada v bylinných léčivech. V kosmetice a alternativní medicíně se hojně využívá pro své zklidňující, hydratující a léčivé účinky, obzvlášť u popálenin a mnoha dalších kožních potíží.

Aloe Vera není toxická a nemá žádné známé vedlejší účinky. Jedná se o efektivní způsob, jak léčit rány a při lokální aplikaci může pomoci s lupénkou. Extrakty z aloe vera mají antibakteriální a protiplísňové vlastnosti.

Urea

Urea neboli močovina kompenzuje nadměrnou ztrátu vlhkosti v pokožce. Pomáhá buňkám propojit se navzájem a podporuje rehydrataci pokožky. Tímto způsobem může být suchá pokožka účinně zásobována potřebnou vlhkostí zevnitř.

Extrakt z květu měsíčku lékařského

Měsíček má protizánětlivé, hemostatické a dezinfekční hemostatické vlastnosti. Používá se při péči o pokožku díky svým uklidňujícím protizánětlivým a protiplísňovým vlastnostem a přispívá také ke správnému oběhu krve. Údajně pomáhá hojit a obnovit pokožku, protože zpomaluje degeneraci pokožky a omezuje krvácení do ran.

Prášek z listové šťávy Aloe Barbadensis (Aloe Vera)

Častá přísada v bylinných léčivech. V kosmetice a alternativní medicíně se hojně využívá pro své zklidňující, hydratující a léčivé účinky, obzvlášť u popálenin a mnoha dalších kožních potíží.

Aloe Vera není toxická a nemá žádné známé vedlejší účinky. Jedná se o efektivní způsob, jak léčit rány a při lokální aplikaci může pomoci s lupénkou. Extrakty z aloe vera mají antibakteriální a protiplísňové vlastnosti.

Xanthanová guma

Jedná se o stabilizátor s využitím v kosmetickém a potravinářském průmyslu. Drží přísady pohromadě a upravuje viskozitu. Je také známá svými hydratačními vlastnostmi pro pokožku.

Xanthanová guma

Jedná se o stabilizátor s využitím v kosmetickém a potravinářském průmyslu. Drží přísady pohromadě a upravuje viskozitu. Je také známá svými hydratačními vlastnostmi pro pokožku.

Oxid zinečnatý

Netečný minerál, který slouží pro zahuštění, bělení, lubrikaci a proti slunečnímu záření v kosmetických výrobcích. Slouží také k ochraně pokožky.

Tokoferol

Tokoferol neboli vitamín E je vitamín rozpustný v tucích a je přirozeně se vyskytujícím antioxidantem, který lze izolovat z rostlinného oleje. Nedostatek vitamínu E vede k suché, zvrásněné pokožce a snižuje hojení ran.

Stříbro

MicroSilver BG™ je vysoce čisté stříbro s antimikrobiálním účinkem. Vyzařuje udržitelné ionty, díky čemuž se na pokožce nemohou usadit mikroby ve velkém množství a přirozená kožní mikroflóra se může v klidu zregenerovat.

Všechny výrobky se stříbrem MicroSilver BG™ byly navrženy pro konkrétní dermatologické účely a slouží k přirozenému, rychlému a udržitelnému uzdravení pokožky a přispívají k její regeneraci. MicroSilver BG™ si s pokožkou velmi dobře rozumí a nemá ani při denním užívání žádné vedlejší účinky. Může se bezpečně kombinovat s celou řadou dalších přísad.

MicroSilver BG™ je vysoce kvalitní produkt "Made in Germany". Prvkové kovové stříbro nejvyšší čistoty má na povrchu speciální porézní strukturu vyvinutou v laboratoři Fraunhofer Society. Díky velké povrchové ploše s houbovitou strukturou mají produkty se stříbrem MicroSilver BG™ dlouhotrvající antimikrobiální účinky.

Olej z pupalky dvouleté

Tento rostlinný výtažek se již mnoho let používá k léčbě řady nemocí, urychluje hojení ran a je vynikajícím kondicionérem pokožky. Existuje nespočet zpráv, které svědčí o jeho přínosech při léčbě psoriázy.

Tokoferol

Tokoferol neboli vitamín E je vitamín rozpustný v tucích a je přirozeně se vyskytujícím antioxidantem, který lze izolovat z rostlinného oleje. Nedostatek vitamínu E vede k suché, zvrásněné pokožce a snižuje hojení ran.

Stříbro

MicroSilver BG™ je vysoce čisté stříbro s antimikrobiálním účinkem. Vyzařuje udržitelné ionty, díky čemuž se na pokožce nemohou usadit mikroby ve velkém množství a přirozená kožní mikroflóra se může v klidu zregenerovat.

Všechny výrobky se stříbrem MicroSilver BG™ byly navrženy pro konkrétní dermatologické účely a slouží k přirozenému, rychlému a udržitelnému uzdravení pokožky a přispívají k její regeneraci. MicroSilver BG™ si s pokožkou velmi dobře rozumí a nemá ani při denním užívání žádné vedlejší účinky. Může se bezpečně kombinovat s celou řadou dalších přísad.

MicroSilver BG™ je vysoce kvalitní produkt "Made in Germany". Prvkové kovové stříbro nejvyšší čistoty má na povrchu speciální porézní strukturu vyvinutou v laboratoři Fraunhofer Society. Díky velké povrchové ploše s houbovitou strukturou mají produkty se stříbrem MicroSilver BG™ dlouhotrvající antimikrobiální účinky.

Maltodextrin

Maltodextrin je polysacharid a uhlovodík získávaný z rýžového, kukuřičného nebo bramborového škrobu. Pomáhá zpomalit stárnutí a vypořádat se s dráždivými látkami. Společnost Unilever zjistila, že Maltodextrin samotný nepomáhá proti stárnutí, ale pomáhá zesílit tento efekt u slabých kyselin a zároveň pomáhá ulevit podráždění kůže způsobeného dalšími kyselinami. Pomáhá při podráždění způsobeného slabými karboxylovými kyselinami a také pomáhá zesílit účinky hydroxykyselin proti stárnutí.

Denaturovaný alkohol

Používá se hlavně v kosmetice díky svým adstringentním (stahujícím) a antimikrobiálním vlastnostem. Pomáhá kontrolovat viskozitu.

Betakaroten

Betakaroten patří do skupiny sloučenin zvané karotenoidy, které v těle působí protizánětlivě. Část betakarotenu se v těle přemění na vitamín A, který je důležitý pro růst a regeneraci tkání a také pro zdravý zrak. Zbylý betakaroten slouží jako antioxidant, a sloučenina která pomáhá chránit buňky před oxidací. Studie ukazují, že orální betakaroteny zpomalují průběh makulární degenerace.

Violka trojbarevná

Violka trojbarevná je druh z rodu violka, který se běžně vyskytuje v Evropě a Asii, ale lze ho též nalézt v Severní Americe a Australasii. Říká se jí také maceška trojbarevná.

Již po staletí se používá k léčení mnoha nemocí a dnes je známá také svými tónizujícími vlastnostmi. Violka dodává pokožce měkkost a hebkost. Je obzvláště prospěšná pro hrubou, velmi suchou a popraskanou kůži.

Fenethylakohol

Fenethylakohol zabraňuje nebo zpomaluje růst bakterií, čímž chrání kosmetické a hygienické výrobky před zkažením. Používáme jej také k dosažení neutrálního zápachu.

Extrakt ze stonku listu slézu lesního

Tento extrakt má vynikající uklidňující účinky na drsnou a velmi suchou pokožku. Jméno sléz pochází z latiny a znamená "měkké a hladké". Dokáže ulevit i velmi citlivé pokožce.

Kyselina salicylová

Kyselina 2-hydroxybenzenkarboxylová neboli salicylová je jednou z nejdéle používaných léčivých látek v historii. Již od antiky lidstvo využívalo její přirozeně dostupné předchůdce, ze kterých postupně vznikla kyselina salicylová. 

Působí proti bolesti a pomáhá při nemocech jako je akné, poruchy kornatění, bradavice a psoriáza. Působí jako analgetikum, antipyretikum a pomáhá proti zánětům.


JAK POUŽÍVAT

Na umytou a osušenou postiženou oblast naneste tenkou vrstvu Skinanimu®. Vmasírujte balzám jemně do pokožky, dokud se většina nevsákne. Přebytek můžete setřít. Nezapomeňte používat denní krém 1x - 3x denně a noční krém večer před spaním. Používejte oba dva výrobky, protože pouze tak vám Skinanim® zaručí ten správný účinek. 

Denní balzám Skinanim

Denní:

Intenzivní, multifunkční denní balzám obsahuje přírodní rostlinné výtažky jako zvlhčující aloe vera nebo sléz lesní. Je obohacený o pěsticí pupalkový olej, kůži zklidňující azulen a stříbro MicroSilver BG™ pro zlepšení rovnováhy vaší kožní mikroflóry. Podporuje péči o podrážděnou, namáhanou a zanícenou pokožku. Objem: 50 ml

Noční balzám Skinanim

Noční:

Obzvláště výživný noční balzám obsahuje přirozeně působící účinné rostlinné výtažky jako zvlhčující aloe vera nebo olej z měsíčku lékařského. Stříbro MicroSilver BG™ podporuje péči o podrážděnou, namáhanou a zanícenou pokožku. Pokožka vypadá zdravěji, je měkčí a hebčí. Balzám je obzvlášť blahodárný pro suchou, podrážděnou a drsnou pokožku. Objem: 50 ml

Časté otázky (FAQ)

Linka

Proč Skinanim?

Protože působí rychle a viditelně pomáhá. Skinanim® skutečně dělá to, co má. Pro nás se vše točí kolem zlepšení a obnovy podrážděné, zarudlé, svědivé a zánětlivé pokožky. 

Skinanim® vychází z tradiční receptury, kterou jsme během posledních 10 let rozvíjeli. Prováděli jsme pečlivý výzkum a spolupracovali s bezpočtem biochemiků, dermatologů a homeopatů, abychom vám mohli zaručit ten správný výsledek. Díky nejmodernějším high-tech postupům a účinným látkám v jejich nejčistší formě si Skinanim® udělal jméno mezi vysoce účinnými přípravky, který přináší očekávané výsledky při léčbě ekzému, dermatitid a lupénky 1. a 2. typu.

Skinanim® vyživuje a podporuje pokožku a struktura kůže se viditelně zlepšuje. Jsme si jisti, že při správném používání uvidíte na své pokožce během 1 až 2 týdnů žádaný posun k lepšímu.

Co mohu očekávat?

Náš příslib je vylepšená a normalizovaná pleť. Správné a dlouhodobé používání přípravku Skinanim® viditelně a výrazně zlepší vaši pokožku. Zmírní a uleví od svědění, suché pokožky, zarudnutí, loupání, podráždění.

Jak používat?

Na umytou a osušenou postiženou oblast naneste tenkou vrstvu Skinanimu®. Vmasírujte balzám jemně do pokožky, dokud se většina nevsákne. Přebytek můžete setřít. Nezapomeňte používat denní krém 1x - 3x denně a noční krém večer před spaním. Používejte oba dva výrobky, protože pouze tak vám Skinanim® zaručí ten správný účinek.

Jak dlouho mi sada Skinanim vydrží?

Skinanim® je velmi účinný, přesto jeho spotřeba závisí na stavu pokožky, závažnosti a velikosti postižené oblasti, na kterou budete Skinanim® aplikovat. Výrobky Skinanim® jsou velmi koncentrované, takže pro správný efekt stačí použít jen malé množství. Méně je v tomto případě více. Pro děti od kojeneckého věku vám sada může vydržet až 4 měsíce. 

Pokud z důvodu velikosti a/nebo závažnosti postižené oblasti spotřebujete více než 3 sady za měsíc, ozvěte se nám a zařídíme vám řešení na míru. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme pravidelně používat po dobu 6 měsíců.

Můžu Skinanim používat v těhotenství?

Balzám Skinanim je pro těhotné ženy bezpečný. Neobsahuje žádné kortikoidy nebo jiné škodlivé látky, které by Vás a Vaše dítě mohly poškodit. Výrobce neuvádí těhotenství jako kontraindikaci.

Samozřejmě se může stát, že organismus v období těhotenství může reagovat jinak, než obvykle. Jednotlivé složky balzámu můžete v případě obav konzultovat s dermatologem.

Jsou produkty Skinanim bezpečné pro děti již od kojeneckého věku?

Naprosto! Bezpečné a vyvážené složení má zklidňující a relaxační účinek na pokožku dětí, které trpí podrážděním kůže. Naše receptura je klinicky testovaná a bezpečná pro úlevu od svědění a zarudnutí dětské pokožky. Skinanim® okamžitě hydratuje, zklidní a ochrání pokožku vašeho dítěte. Pokud si chcete být naprosto jistí, zeptejte se svého dermatologa nebo dětského lékaře. S použitím Skinanimu u dětí máme vlastní zkušenost.

Může Skinanim způsobit další kožní potíže?

Skinanim® je hypoalergenní a není komedogenní (nezanáší a neucpává kožní póry). Nejsou známy případy, kdy by používání produktů Skinamin® způsobilo nechtěné podráždění pokožky nebo jiné kožní potíže. 

Nepoužívejte Skinanim® pokud máte alergii na některou z přísad. Přestaňte jej používat, pokud následně dojde k podráždění pokožky, které po pár dnech neodezní. Pokožka někdy reaguje na léčbu, což je součástí procesu její obnovy. Tato reakce je žádoucí a je známkou, že jste si vybrali ten správný produkt.

Může se Skinanim používat v kombinaci s dalšími kosmetickými přípravky a hydratačními krémy?

Skinanim® můžete bezpečně kombinovat s dalšími hydratačními krémy a kosmetikou, žádné nežádoucí reakce nejsou známy.

Může se Skinanim používat na oční víčka a v oblasti očí?

Balzám lze bezpečně použít na oční okolí včetně víček, nesmí se však dostat do očí.

Garance vrácení peněz

Jsme si naprosto jistí, že budete s výsledkem spokojeni. Ale pokud z nějakého důvodu nebudete a vrátíte nám použitý set balzámů, vrátíme vám peníze. Tato nabídka platí pro jednu sadu použitou maximálně do poloviny denního i nočního balzámu. Podmínky vrácení najdete zde.

 

 

 

FUNKCE SKINANIM

 

Jednou z hlavních funkcí Skinanimu® je obnovení ochranné bariéry pokožky. Používáme homeopatické a fytofarmaceutické postupy spolu s velmi efektivními přírodními hydratačními a zvlhčujícími látkami, které pomáhají zmobilizovat prostředky a schopnosti kůže, aby se uzdravila do normálního stavu. A tak jsme vyvinuli RCP Derma systém Relieve, Correct, Protect neboli - zklidnění, náprava, ochrana. Systém o třech krocích, který

1.  zklidní pokožku, uleví od podráždění a svědění,
2.  napraví a obnoví běžnou funkci pokožky a
3.  dodá pokožce každodenní ochranu před dráždivými látkami a stresem.

Pro udržení hydratačního stavu pokožky používáme některé tzv. zvlhčující látky a zvlhčovače. Vytvořením inertní, okluzivní, epikutánní membrány, která snižuje transepidermální ztrátu vody (TEWL), nejprve izolujeme pokožku od vnějšího podráždění.

Skinanim® je obohacen o optimálně sladěné pomocné látky, které se navzájem dokonale podporují ve své funkci a dávají pokožce to, co potřebuje k normalizaci, aniž by narušily její přirozené funkce a procesy.

Opíráme se o některé principy homeopatie a používáme látky, které mobilizují vlastní uzdravovací schopnosti těla. Nebo jinými slovy – látky, které navrhují kůži, co má udělat a pomohou jí být trochu víc aktivní.

Skinanim® neobsahuje izolované složitě znějící patentované aktivní látky ani hormony, kortikoidy nebo antibiotika.

Receptura a výrobky Skinanim® jsou výsledkem našeho pečlivého výzkumu, pozorování v praxi a dlouholetých zkušeností. Výhoda naší receptury, mimo její efektivitu, je, že pomáhá léčit širokou škálu onemocnění a je bezpečná na aplikaci po celém těle bez rizika a bez nežádoucích vedlejších účinků.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Přihlášení